Пшенична крупа

0
125

Пшенична крупа — це крупно, середньо або дрібно подрібнені зерна пшениці жовто-коричневого або коричнево-сірого відтінків. Колір крупи залежить від озимого або ярого циклу вирощування пшениці.

Пшеничні крупинки при варінні, розварюються одночасно, що робить пшеничну крупу зручною в приготуванні. Середні час варіння дрібно подрібненої крупи становить близько 20 хвилин, крупно подрібненої — 50 хвилин, потім краще ще хвилин 30 потомить кашу в теплому місці.

Не варто запасатися цієї крупою про запас на тривалий час, так, як по закінченню терміну придатності — 10-12 місяців, вона псується. Пшенична крупа wheat groats схильна до зараження цвіллю, круп’яної міллю.

Смак пшеничної крупи залежить від додаються в неї додаткових інгредієнтів.

Пшеничну крупу традиційно використовують для приготування розсипчастих, в’язких і рідких каш на молоці, воді або бульйоні. Звичайну пшеничну кашу можна приготувати з рослинним або вершковим маслом, м’ясом, шкварками, рибою, грибами, яйцями, овочами, медом, вершками, горіхами і фруктами, особливо смачною вона вийде в порційних горщиках.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here